پيشخوان صفحه اصلی درباره ما آرشيو ارتباط با ما لينك ها ارسال خبر جستجو
جمعه؛ اولین همایش بزرگ سفیران زندگی
آموزش مباحث اهدای عضو و مرگ مغزی، بررسی مرگ مغزی و تفاوت آن با کما و باورهای غلط موجود، تبیین اصول و مبانی فعالیت سفیران، شناسایی ظرفیت ها و بستر سازی جهت فعالیت های تخصصی و ایجاد تشکل های اجرایی و ارائه راهکارهای عملی از جمله برنامه‌های این همایش است.
پاپ اسمیر بهترین راه حل غربالگری سرطان دهانه رحم
به گزارش سلامت نیوز تحقیقات نشان می دهد که تست تشخیص HPV نمی تواند جایگزین تست پاپ اسمیر در زنان بالای 30 سال باشد . hpv یك ویروس خیلی شایع است كه بسیاری ازمردان و زنان در زمانی از دوران حیات خود بدان مبتلا می شوند.
سهم مادران اجاره‌ای از بهشت زندگی
« ناراحتی بابت اینکه بچه‌ای را که ۹ ماه در شکم خود با تمام سختی‌هایش بار آورده‌ام، به دیگری بدهم ندارم. این بچه، بچه من نبود. من فقط او را دنیا آوردم.»
7 راه حمایت از افراد مبتلا به سرطان سینه
شاید خیلی ناگهانی اتفاق بیفتد . دکترتان می گوید که همسر ، مادر یا خواهر شما سرطان دارد .تا به حال فکر کرده اید چگونه باید از زنی که متوجه شده سرطان پستان دارد حمایت کرد ؟
چگونه صبح‌ها راحت بیدار شوید
همه ما برای بیدار شدن در هنگام صبح احتیاج به كمك داریم. برای بعضی‌ها صدای بلند زنگ ساعت می‌تواند مفید باشد و بعضی دیگر هم تا یك فنجان بزرگ چای یا فهوه غلیظ ننوشند نمی‌توانند خود را از بستر گرم و نرم رختخواب رها كنند
زلزله چه بر سر پایتخت خواهد آورد؟
چنانچه زلزله در تهران رخ دهد، تمام راه‌های ارتباطی قطع می‌شود، شبكه‌های آب، برق و گاز آسیب می‌بیند و به گفته برخی كارشناسان طبق بررسی‌ها، تهران 3روز متمادی در آتش می‌سوزد چرا كه در تهران اصول شهرسازی رعایت نشده و ساختمان‌ها به‌صورت فشرده ساخته شده است. به همین علت در هنگام وقوع زلزله راهی برای كمك‌رسانی یا دورشدن از حوادث بعد از آن وجود ندارد.
میانگین فعالیت بدنی زنان صفر دقیقه
«سالانه 70 هزار مورد جدید سرطان زنان در کشور بروز می‌کند که 11 درصد از این موارد سرطان پستان است. هر سال شاهد بروز 700 مورد جدید سرطان رحم در کشور هستیم. آمارهای وزارت بهداشت نشان می‌دهد انواع بیماری‌های قلبی، عروقی و بیماری‌های ناشی از اضافه وزن در زنان رشد فزآینده‌یی دارند، در حالی‌که میانگین فعالیت‌های بدنی زنان در جامعه صفر دقیقه است.»
با نیازهای تغذیه ای سالمندان آشنا شوید/90 درصد سالمندان در معرض کمبود ویتامین ب12 هستند
یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان اینکه « با وضعیت تغذیه ای نرمال از دوران قبل از پیری تا حدودی می توانیم به پیری سالم دست پیدا کنیم .» خاطرنشان کرد:« 90 درصد سالمندان به دلیل کاهش عملکرده دستگاه گوارش در معرض کمبود ب12 هستند.»
بفرمایید میوه‌ با طعم سم!
«آلودگی»!، این همان عبارتی است كه این روزها پای سفره مردم آمده است. آلودگی در هوا، آلودگی در آب! حالا هم كه میوه و سبزیجات گوی سبقت را از همه آلوده‌ها ربوده‌اند. یك عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه تجمع نیترات در محصولات کشاورزی و گلخانه‌ای از مشکلاتی است که باید بررسی شودگفته است كه وقتی از فاضلاب نیز برای آبیاری محصولات کشاورزی استفاده می‌شود بیماری‌های مزمنی در مصرف کنندگان این محصولات پدیدار می‌شود.
مصرف شکلات خطر سکته مغزی در زنان را کاهش می دهد
تحقیقات نشان میدهد که مصرف حدودا دو قطعه شکلات در هفته می تواند به زنان در کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی کمک کند.
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

گزارش

مصاحبه

ويترين

پرونده

خانواده

داروها

تغذیه

سلامت

درمان

سلامت نیوز

روان

جهان

محیط زیست

آموزش
اخبار
کد خبر : 35356 تاريخ ارسال : 27مهر1390 - 13:39 نسخه قابل چاپ
80 درصد سنگ‌های ادراری خود به خود دفع می‌شوند



سلامت نیوز: یک متخصص اورولوژی گفت: 80 درصد سنگ‌های ادراری تا 48 ساعت بعد از شروع علائم، خود به خود دفع می‌شوند و تنها 20 درصد آنها به دخالت جراحی نیاز دارند.

دكتر داراب مهربان در گفت وگو با سلامت نیوز به نقل از ایسنا، با بیان اینكه شایع‌ترین نوع سنگ كلیه، سنگ‌های کلسیمی هستند، اظهار داشت: كلسیم مازاد بدن كه مورد استفاده استخوان نیست از طریق كلیه‌ها دفع می‌شود اما درافرادی كه كلیه آنها سنگ‌ساز است کلسیم اضافی با مواد زاید بدن تركیب شده و باعث ایجاد سنگ می‌شود.

وی افزود: حرارت محیط كار و خشكی هوا، بیماری و اختلال عصبی در مثانه، وجود سوند دایم در مثانه، عفونت‌های مزمن ادراری و داروها از جمله عوامل موثر در سنگ سازی كلیه‌ها هستند.

دكتر مهربان با اشاره به اینكه علایم بیماری به مكان قرار گرفتن سنگ بستگی دارد، گفت: در مواردی كه سنگ باعث انسداد مجاری شود بیمار از درد شكایت دارد که بصورت فرو رفتن خنجر در پهلو تشبیه می‌كند اما اگر سنگ به داخل مثانه رانده شود موجب سوزش شدید در مثانه می‌شود و اگر سنگ به داخل مجرا راه یابد بیمار در هنگام تخلیه مثانه بسته بودن مسیر را احساس كرده و ادرار با فشار كم و بریده بریده دفع خواهد شد.

این متخصص اورولوژی تصریح کرد: در صورت انسداد کامل مجرا از شدت درد، کار بیمار به اورژانس کشیده می‌شود اما در صورتی که سنگ‌ها در مسیر حساس قرار نداشته باشند ایجاد درد نمی‌کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران یاد آور شد: سنگ‌های كوچك تر از 3 میلی‌متر، معمولا بدون مسدود كردن مسیر ادرار و بدون هیچ علامت دفع می‌شوند. همچنین بسیاری از سنگ‌های تا 5 میلی متر نیز خود به خود دفع می‌شوند اما به علت انسداد مسیر به هنگام دفع موجب بروز دردهای قولنجی شدید كلیوی در فرد می‌شوند.

وی با اشاره به اینكه 80 درصد سنگ‌های ادراری خود بخود و بدون درمان، ظرف 48 ساعت بعد از شروع علایم دفع می‌شوند، گفت: تنها 30 درصد سنگهای کلیوی كه با روش معمول قابل درمان نیستند به دخالت جراحی نیاز دارند.

این متخصص اورولوژی خاطرنشان كرد: سنگ شكن باعث از بین رفتن سنگ‌های ادراری نمی شود بلكه آن را به قطعات ریزتری تقسیم می‌كند كه این قطعات به تدریج در مسیر ادرار شسته و دفع می‌شوند ولی دفع آن 12 هفته بطول می‌انجامد و آشامیدن مایعات زیاد به تسریع دفع كمك می‌كند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به باورهای غلطی كه در خصوص دفع سنگ بین مردم رایج شده است، گفت: طناب زدن و تمرینات سخت بدنی هیچ كمكی به دفع سنگ نمی‌كند.

دكتر مهربان گفت: فعالیت نسبی تا حدی به جابجایی سنگ در دستگاه ادراری كمك می‌كند اما بالا و پایین پریدن و طناب زدن در كسانی كه به ورزش عادت ندارند، منجر به ایجاد آسیب‌های جدی همچون فتق دیسك بین مهره‌ای شده و شرایط را برای بیمار سخت‌تر خواهد كرد.

مطالب مرتبط :
• مناطقی با رژیم غذایی پروتئین دار، بیشتر دچار سنگ كلیه می شوند
• رابطه سنگ های کیسه صفرا و کلیه
• عفونت حاد لوزه‌ها عوارض كلیوی به دنبال دارد
• آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی برای بیماران کلیوی سالمند خطرناک است
• ۱۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان هزینه یک ماه دوا و درمان بیماران کلیوی
• بیش از 90درصد متقاضیان پیوند كبد به مرحله پیوند نمی رسند


ثبت نظر :
نام
ايميل
پيام
پيشخوان صفحه اصلی درباره ما آرشيو ارتباط با ما لينك ها ارسال خبر جستجو
هنگام استفاده از مطالب اين سامانه با ذکر منبع ، ضمن گسترش اخلاق سالم و حفظ حقوق معنوي ناشر ، به خانواده سلامت انديشان ملحق شويد.
کلیه حقوق برای موسسه رسانه سلامت محور محفوظ می باشد