خوراک‌ها:
نوشته‌ها
دیدگاه‌ها
http://wp.me/pmbX6-dI

38:38


گفت و گو در زمینه سکولاریسم با رادیو ونکوور

Ethics

http://wp.me/pmbX6-d3

بخش اول: 15:24


بخش اول: بررسی‌ علم اخلاق و شاخه‌ های گوناگون آن. پیش درامدی برای بحث در زمینه اخلاق سیاسی.

بخش دوم: بابک داد گزارشگری که در مورد محل اقامت خود گزارش نادرست میدهد. ماجرای اختلاس مالی در جبهه دموکراتیک ایران و رفتار غیر اخلاقی حشمت طبرزدی. نمونه هائی از سانسور اینترنتی. ارائه پیشنهاد رعایت اخلاق سیاسی بعنوان مبارزه با استبداد و روشی برای همگرائی سیاسی نیروهای دموکرات و لیبرال

بخش دوم:49:33

آقای بابک داد که دیشب در صدای آمریکا صحبت میفرمودند؛ بیش از یک هفته است در خارج از ایران بسر میبرند. بنا به دلائل امنیتی از محل دقیق ایشان و حزبی که به ایشان در خروجشان و مخفی کردنشان کمک میکنند خود داری میکنم. از ایشان درخواست مینمایم در این مورد که در ایران هستند دروغ پراکنی نفرماید. چنانچه نگویند که از ایران خارج شده اند، در اطلاع رسانی بعدی اطلاعات دقیقتری راخواهم داد

سکولاریسم

http://wp.me/pmbX6-9m

42:24

secularismمفاهیم سکولاریسم در فلسفه و علوم سیاسی. سکولاریزاسیون در غرب. بررسی جایگاه دین در نظامهای سکولار و نظامهای دینی. تفاوت سکولاریسم و لائیسیته. جایگاه دین در جمهوری اسلامی ایران. آگاهی‌ مردم ایران و موقعیت نظام جمهوری اسلامی..

یکی‌ از مباحث بسیار مهم و اساسی‌  ای که ما باید به آن بپردازیم مساله سکولاریزم است. علت آن این است که جمهوری اسلامی یک نظام سیاسی استبدادی مذهبی‌ است، و همواره در تعریف سکولاریزم مغلطه کرده. به همین دلیل مردم عادی مساله سکولاریزم را درست متوجه نشده اند. به خواندن ادامه دهید »

برگه‌ها : 1 2 3

منافع ملی‌ – روز قدس

http://wp.me/pmbX6-8E

20:15

putinراهپیمائی روز قدس و چگونگی‌ طرح شعارها. تعریف منافع ملی‌ در علوم سیاسی. تفاوت نظامهای سیاسی استبدادی و دموکراتیک در حفظ منافع ملی‌. بحرانهای گوناگون جمهوری اسلامی. پاسخ به پرسش در مورد رابطه اصلاح طلبان در جبش سبز.

منافع ملی یا رزون دتا در فرانسه و  نشنال اینترست در انگلیسی مفهومی است که در علوم سیاسی و در چارچوبه روابط بین المللی بکار گرفته می شود به خواندن ادامه دهید »

جنبش جهانی سبز

http://wp.me/pmbX6-6Y

16:45

سخنرانی در ایران دیدگاه: بررسی اولین جنبش جهانی‌ در عصر انفورماتیک. چگونگی‌ عملکرد استبداد و نقش رسانه‌ های گروهی در جهانی‌ شدن. مساله داخل    و خارج. هشدار در مورد خطراتی که جنبش را تهدید میکنند. مشکل سانسور در فیسبوک. ارائه راهکار برای ادامه حیات جنبشس سبز به خواندن ادامه دهید »

http://wp.me/pmbX6-61

21:53

گفت و گو با دوستان اصلاح طلب در تالار ایران دیدگاه به مناسبت معرّفی رئیس جدید قوه قضائیه. تاریخچه هیأت رسیدگی به شکایات شکنجه در زندانهای جمهوری اسلامی و نقش اصلاح طلبان در جنبش سبز. سانسور در بخش نظرات سایت نوروز. نگاهی‌ اجمالی به وضعیت اقتصادی و فرهنگی‌ جمهوری اسلامی. چگونگی‌ رسیدن به دموکراسی و شکل گیری رهبریت در جنبش سبز. متن سخنرانی: به خواندن ادامه دهید »

مفهوم جنبش سبز چیست؟

http://wp.me/pmbX6-3c

17:49

Majid Shahbazkhani


مصاحبه خانم شبنم اسدالهی از رادیو همصدا در کانادا با من

لیبرال دموکراسی

http://wp.me/pmbX6-37

17:15

لیبرال دموکراسی یا نظام سیاسی آزادیخواهان چیست و چرا جمهوری اسلامی و بعضی از نیروهای اپوزیسیون با آن مخالفند؟ چند وقت قبل در فیس بوک پیامی را دیدم که از من پرسیده بود لیبرال دمکراسی چه صیغه ای است و از کی باب شده؟
به خواندن ادامه دهید »

انسان در نظام سیاسی

http://wp.me/pmbX6-31 download

18:54

اخیرا ما شاهد دستگیری ها، زندانها، شکنجه ها و کشتن مخالفین در جمهوری اسلامی بودیم که نسبت به سالیان گذشته شتاب بیشتری گرفته. عواملی که باعث به وجود آمدن چنین حرکت‌های سیاسی میشوند شامل دو دسته میباشند: یکی‌ جایگاه انسان در یک نظام سیاسی، و دیگری فرهنگ سیاسی شخص پرستی و شخص ستیزی.

به خواندن ادامه دهید »

http://wp.me/pmbX6-2f download

18:17

parcham

متن سخنرانی در آزاد اندیشان. با توجه به اینکه جنبش سبز یک جنبش دمکراتیک است، و آزادیخواهانه، ما در این جنبش رهبری متمرکز نداریم. و به همین دلیل در بسیاری از مواقع بایستی برای مسأیلی که پیش میآید خودمان بنشینیم و برای خودمان تصمیم بگیریم. منجمله این مسائل استفاده از پرچم شیر و خورشید نشان در تظاهرات است و یا بسیاری از مشکلات دیگری که ما با آنها روبرو هستیم و تصمیمات دیگری که باید گرفته بشه و من تلاش میکنم تعریفی از جنبش سبز ارائه بدهم تا ما را در تصمیم گیریهایی که امروزه باید انجام بدهیم و در آینده به آنها بر خواهیم خورد کمک بکند. بطور کلی وقتی که شما به یک واقعه اجتماعی نظیر جنبش سبز بر میخورید این یک سابقه تاریخی دارد، یک زمینه های اجتماعی دارد. که بررسی زمینه های اجتماعی و سوابق تاریخی به ما کمک میکند تا بتوانیم درک بهتری از وضعیت حال داشته باشیم. به خواندن ادامه دهید »

اسلام و دموکراسی

اسلام، دموکراسی و حقوق بشر. گفت و گو با آقای محمدرضا شالگونی

نوشته‌های قدیمی‌تر »